5 komentarzy

  1. Świetne danie, gdybym tylko miała świeże kurki na pewno bym zrobiła. A tak mogę tylko obejść się smakiem. 🙁
    Co do płatków ryżowych, to znalazłam przepis na racuszki ryżowe http://polki.pl/przepisy/przekaski,,10434,przepis.html
    Znając Twoje zamiłowanie do zdrowej kuchni szukałam dalej, do czego użyć płatków ryżowyc i znalazłam coś akurat dla Ciebie. Chleb bez mąki popularnie zwany „chlebem zmieniającym życie”. Zamiast płatków owsianych można dać właśnie ryżowe http://madameedith.com/przepis/chleb-bez-maki/
    Pozdrawiam Agnieszko.
    Ps. Ten czerwony „komplecik” jest cudowny. 🙂

    • Kurki mnie kuszą zawsze i choć straszą ceną, to jednak kupuję. W Twoich okolicach kurek nie ma w ogóle?

      Placuszki wypróbuję, a chlebek taki robiłam kiedyś (jest nawet na blogu), faktycznie płatki ryżowe mogą się w nim sprawdzić. Zobaczymy 🙂

      Pozdrawiam, Danusiu, do przeczytania znów 🙂

      • Agnieszko – w Irlandii w ogóle grzyby to marzenie. Zawsze dostaję suszone prawdziwki i podgrzybki od moich Rodziców. Używam je bardzo oszczędnie. Dodaję, np zmielone do pieczarek brunatnych, aby wyeksponować smak. O kurkach mogę sobie u Ciebie poczytać, no i pooglądać na cudownych zdjęciach. 🙂

Comments are closed.