8 komentarzy

  1. Faktycznie rzodkiewka jakby niedoceniana w kulinarnych pomysłach, częściej za to w kosmetyce i medykamentach. A przecież udowodniłaś,że wspaniale komponuje się z ciastem francuskim.
    Na ciepło przyrządzam rzodkiewkę czerwoną duszoną w śmietanie lub curry, albo marynowaną w winie i occie.
    Pozdrawiam wiosennie

    • Mam nadzieję udowodnić, że nie tylko tak 🙂 Rzodkiewki duszonej w curry nie robiłam, zdecydowanie spróbuję, ale w sosie śmietanowym i owszem – przepyszna. 🙂

      Pozdrawiam 🙂

  2. Do tej pory rzodkiewkę jadłam tylko na surowo… Muszę przyznać, że mnie zaintrygowałaś 🙂

    • Na surowo jest najlepsza, nie ma wątpliwości 🙂 A udało mi się Cię przekonać do spróbowania? 🙂

Comments are closed.