11 komentarzy

  1. Proste, i nie tylko efektowne, wręcz genialne. Dodatek do pieczarek wina Marsala i czosnku, to u mnie też norma, ale te orzechy włoskie są niespodzianką. W takim wykonaniu jeszcze nie robiłam, więc na pewno przepis wypróbuję. 🙂

    • Orzechy zapewniają bardziej zwartą konsystencję pasty – same pieczarki są zbyt wodniste. Cieszę się, że pasta się podoba. Smacznego 🙂

  2. Te Twoje pasztety powalają mnie pomysłowością, gratuluję . Lubię smarowidła, gdy wiem co w sobie kryją, nigdy nie kupuję gotowych past. Jesteś odważna w komponowaniu smaku , przepis zabieram ze sobą.:)

    • A oby Ci dobrze służył. 🙂 Ja właśnie też nie przepadam za smarowidłami ze sklepów – nie do końca pasują mi składy, nie jestem pewna dodatków, a czasem trzeba coś do chleba.

  3. Maria

    Skorzystam z Twojego pomysłu na pastę i wykorzystam do napełnienia babeczek słonych, które podam jako przekąskę.

Comments are closed.