10 komentarzy

  1. Brzmi pysznie!
    Tylko mam dylemat, bo sama podobne piekę.
    Pasztet to powinien być z mięsa…
    Inaczej to chyba zapiekanka…

    • Blue Raven

      Amber: „Pasztet – potrawa przyrządzana z jednolitej masy przygotowanej z surowego, gotowanego lub pieczonego mięsa, podrobów, drobiu, dziczyzny, warzyw, grzybów, ryb, soi lub sera.”
      Tyle wikipedia, ale myślę, że spokojnie możemy uznać, że pieczemy pasztety 🙂

      • W 100% zgadzam się z definicją pasztetu wikipedii .
        Niezły pasztet czasem zgotuje (upiecze 🙂 ) nam los.
        Uwielbiam pasztety warzywne, też ostrożnie dodawałabym owoce, ale czuję,że smakowałby mi taki jak zrobiłaś.
        Uwagi dot.zmiany haseł bardzo potrzebne.

        • Blue Raven

          Niestety, los jest wredny i zazwyczaj jak już dla ns gotuje, to, fakt, niezły pasztet 🙂 Przykre jest, że musimy się pilnować, zamykać drzwi, komplikować hasła. Przykre, bo chciałoby się wierzyć w ludzi.

    • Blue Raven

      Cieszę się, że trafiam w gust 🙂 Zapraszam do testów i miłego buszowania po Kruczej Kuchni 🙂

  2. Chciałoby się powiedzieć „niezły pasztet”, ale to oczywiście tyczy się pierwszej części wpisu, a nie przepisu. Niech to faktycznie będzie przestrogą, chociaż staram się robić tak, jak napisałaś, ale… Nigdy nic nie wiadomo. 🙁
    A co się tyczy przepisu, to już sobie wyobrażam te smaki. Wirtualnie – zjadłam. Pycha. 🙂

    • Blue Raven

      Smacznego! 🙂
      Niezły pasztet jest i w drugiej części wpisu, mam nadzieję 😀

Comments are closed.