13 komentarzy

  1. Wyglądają, jak rondelki z niespodzianką. 🙂 Za kurkami bym poszła na koniec świata. Fakt, do takiego dania pomidory muszą być naprawdę ekstra mięsiste. Mogę sobie tylko wyobrazić, jak człowiek się rozpływa po takiej eksplozji smaków. Oj, zjadłabym… 🙂

    • Ty wiesz, oczywiście, że ja Cię tu tak specjalnie tymi kurkami kuszę? W odwecie za to ostatnie ciasto Twoje 🙂

      • Blue, jesteś cudowna z tym Twoim kuszeniem. 🙂 Całe szczęście, że ciasto możesz upiec, a pomidorki z kurkami mogę… też upiec. 🙂 A samo kuszenie, to odwieczna inspiracja. Pozdrawiam cieplutko. 🙂

  2. te kurki na pewno świetnie komponują się z resztą! a pieczone pomidory mają rewelacyjną konsystencję 😉

    • Co do kurek – absolutnie tak. Z brązowym ryżem uzupełniają się genialnie. A co do pomidorów, przyznaję, że byłam zaskoczona. Rewelacja 🙂 Malinowe pomidolove 🙂

  3. Ciekawe nadzienie do pomidorków. Zapraszam do dodania przepisu do mojej akcji Warzywa psiankowate 2014 🙂

Comments are closed.