2 komentarze

  1. To musi być pyszne! Niestety nie dla mnie już potrawy w głębokim tłuszczu smażone 🙁 🙁
    Potrawa wygląda niesamowicie i zapewne smakuje. Może być alternatywą dla grila 🙂

    Wyobraź sobie, że raz w tygodniu obieram 2 wory cebuli 🙁 i myślałam, że nigdy się nie przyzwyczaję i w ogóle masakra, ale da się 🙂

    • Niestety. Obawiałam się nieco wrzucać bhaji, bo muszą być smażone w tłuszczu… Z warzywami takimi jak kalafior, cukinia czy ziemniaki, można upiec w piekarniku.

      Nie. 2 wory cebuli zredukowałyby mnie do kałuży. Niedużej. 🙂

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *